Starbaits Boilies In Dip Concept Red Liver 150g
Kód: SEN62738Související produkty
Šikovný nástroj, který umožňuje odstranit vnější vrstvu z pletenek pokrytých výztužným povlakem. Neocenitelný pro výrobu kaprových návazců.
Nezbytné nástroje, které pokryjí všechny vaše potřeby týkající se návnady a vázání návazců.
Velice šikovná pomůcka od značky Extra Carp, se kterou velice snadno a přesně navážete a změříte vlas na bolies, nebo jinou nástrahu, kterou chcete umístit pod háček.
Kvalitní nůžky na pletené šňůry a vlasec. Vydrží neuvěřitelně dlouho ostré a přestřihnou i tu nejpevnější šnůru a vlasec.
Sada jehel (vrták+jehla) – praktická sada skládající se z jehly s pojistkou ,na použití pro boilie a partiklové nástrahy, a malého vrtáčku vhodného na...
Zatočený drat z nerezové oceli určený pro splétání vodících a bezolovnatých šokových materiálů, ale i spojování Edges Camo-Splice návazcových materiálů
Klasická plochá jehla na nástrah. Jehla je vyrobena z pevné oceli zakončena háčkem se zámkem.
Krimpování je skvělý způsob, jak dosáhnout extrémně pevných a vizuálně skvěle vypadajících montáží, zvláště když používáte tužší, nebo silnější návazcové materiály, které lze...
Detailní popis produktu
Zalitím v dipu však nástraha získává výrazně intenzivnější atraktivitu s vysokou pachovou a chuťovou stopou. Ideální volba na krátké vycházky, silně zabahněné dno nebo na odlišení chytací nástrahy od boilies či krmné směsi, kterou vnadíte.
Příchuť: Játra, Robin red
Vysoce atraktivní nástraha pro použití ve studené vodě, krátkodobém a závodním rybolovu, či v situacích kdy jsou ryby takzvaně "letargické". Průměr 20 mm.
Boilies v dipu v příchutích řady Probiotic obsahuje stejné ingredience jako klasické boilies.
Boilies v dipu v příchutích řady Probiotic obsahuje stejné ingredience jako klasické boilies.
Boilies v dipu v příchutích řady Probiotic obsahuje stejné ingredience jako klasické boilies.
Náš naprostý bestseller - boosterované boilie TB Při výrobě našich boostrovaných boilie je kladen důraz na okamžitou účinnost a atraktivitu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.